Cros Gerila editia nr IV

Aflat la cea de-a patra editie, evenimentul sportiv inedit al iernii – Cros Gerila – si-a deschis portile in data de 8 decembrie pentru ca tu sa sarbatoaresti miscarea, sanatatea, prin buna dispozitie cu care ai acceptat de fiecare data provocarea noastra.

Caracterul inedit al evenimentului a fost sustinut in continuare de cele 2 categorii speciale – “6 picioare” – unde stapanul a alergat impreuna cu prietenul patruped si “Sania Mosului” – intrecere in cadrul careia ne-am amuzat copios de stradania barbatilor de a impinge cat mai repede caruciorul de mall, in care se afla partenera lor.

Noutatea acestui an a fost oferirea de premii in bani pentru ocupantii podiumului la categoria “Best 10 k runner”, atat la masculin, cat si la feminin.

Ne mandrim si anul acesta cu numarul impresionant de participanti, respectiv 220, care au preferat sportul, in defavoarea confortului din fata calculatorului sau al canapelei.

Alaturi de ACS TRIDENT TRIATHLON TEAM la aceasta editie a crosului s-au aflat sponsorii evenimentului – Zip Escort, Exclusiv Auto, Solid House, Aqua Park, Amanet Star, Triton, Cellmar, Grain Sistem Inc, precum si partenerii: Crama Viisoara, Iowemed, Stept Proiect, Miramar Vet, Jetski, Evonomix.

Niciun comentariu la "Cros Gerila editia nr IV"


    Ai ceva de spus?