Clubul

Clubul TRIDENT TRIATHLON TEAM a luat nastere in anul 2016, din dragoste pentru triatlon.

Un antrenor de triatlon Level 1 ITU (actualmente Level 2 ITU) Radu Costin Marga, licentiat in kinetoterapie si motricitate speciala, cu experienta in mai multe discipline sportive, impreuna cu parintii copiilor pe care-i antreneaza de circa 1 an la triatlon, pun bazele clubului Trident Triathlon Team din Constanta.

Inca din primul an copiii au obtinut multe titluri, medalii si locuri fruntase la campionatele nationale de triatlon, duatlon, aquatlon, ciclism dar si in alte competitii de nivel local si national la ciclism si atletism. Culorile Tridentului sunt vesele precum copiii din cadrul clubului, culoarea fondului fiind turcoazul, iar galbenul neon si fucsia culorile secundare.

Clubul are o structura organizatorica democratica care functioneaza perfect, fiecare parinte are cate ceva de facut, iar cei 30 de copii si cei 10 sportivi amatori legitimati formeaza un grup armonios si unit care cristalizeaza in jurul antrenorului. Clubul are usa deschisa pentru oricine doreste initierea in disciplinele triatlon, natatie, ciclism si atletism. Clubul Trident Triathlon Team dezvolta si sectii separate pentru fiecare disciplina.

Trei dintre cele mai importante deziderate pentru un sportiv si parintele/tutorele acestuia ca sa intre in club si sa ramana in cadrul lui sunt:

  1. Respectul pentru antrenor, ceilalti sportivi si parintii acestora.
  2. Sa nu considere performanta sportiva mai importanta decat bunul simt.
  3. Dragostea pentru natura, pentru toate lucrurile vii si pentru cele neinsufletite.

Trident Triathlon Team nu este un simplu club sportiv, este o FAMILIE!

 

Trident Triathlon Team este membra afiliata Federatiei Romane de Triatlon.

 

Inscrie-te in club!