Inscrieri club

 

  • Inscriere sportivi
  • Inscriere membrii sustinatori
  • Inscriere antrenori

Inscriere sportivi

 
Orice copil sau adult cu varsta cuprinsa intre 6 si 80 de ani se poate inscrie in clubul Trident Triathlon Team. Pentru a va inscrie va rugam completati fomularul de mai jos. Va vom contacta in cel mai scurt timp pentru a va invita la o sedinta de antrenament. Copiii vor fi insotiti de parinti. Va vom raspunde la intrebari inainte sau dupa sedinta. Daca va place de noi si doriti sa colaboram in continuare, va rugam sa completati cererea de legitimare si s-o trimiteti la office@triathlonteam.ro.
 
 

Inscriere membrii sustinatori

 
Orice persoana poate deveni membru sustinator al Trident Triathlon Team: parinti, bunici, rude sau prieteni ai sportivilor clubului. Pentru dobandirea acestei calitati este suficient sa completati cererea de aderare si s-o trimiteti la office@triathlonteam.ro, sa achitati taxa de inscriere in valoare de 50 lei si cotizatia lunara de 10 lei.
 
 

Inscriere antrenori

 
Iubesti si practici cu regularitate sportul, te simti in largul tau cand lucrezi cu copiii? Atunci accepta provocarea noastra si alatura-te familei noastre! Completeaza formularul de mai jos si in cel mai scurt timp veti fi contactat de catre un reprezentant Trident Triathlon Team.