Cros Gerila – Editia a III-a

In data de 16 decebrie a avut loc cea de-a treia editie a CROS GERILA – cel mai prietenos concurs de atletism pentru amatori din municipiul Constanta, caracterizat de voie buna, de numarul ridicat al categoriilor si de starturi separate pentru categorii.

Editia din acest an a inovat cu o noua categorie inedita – “Sania Mosului”, pe langa cea deja consacrata – “6 picioare”, reusind sa stranga la start 25b0 participanti. Si in acest an, la finalul competitiei s-au oferit cadouri din atat din partea sponsorilor, cat si din fondurile proprii clubului, tuturor copiilor participanti.

Traseul CROS GERILA fost securizat de Politia Rutiera, Jandarmerie si voluntari. Traseul a fost in parcarea din fata hotelului Rex din statiunea Mamaia si a fost inchis circulatiei autovehiculelor pe durata competitiei. La eveniment a fost in permanenta prezenta o ambulanta cu personalul medical de la IOWEMED, o echipa rapida SMURD si o firma locala de salubrizare care a curatat traseul de pe faleza. De asemenea am mai avut amplasate central 2 toalete ecologice, iar la finalul evenimentului voluntarii nostri au curatat zona parcarii din fata hotelului Rex si faleza de la hotelul Mamaia pana la hotelul Pelican.

Alaturi de ACS TRIDENT TRIATHLON TEAM la aceasta editie a crosului au fost 10 sponsori si 11 parteneri (de detaliat).

Fiind deja o traditie in cadrul familiei noastre, va asteptam cu aceeasi voie buna si in anul urmator!

Niciun comentariu la "Cros Gerila – Editia a III-a"


    Ai ceva de spus?