TRIDENT KIDS DUATHLON – Alergam, pedalam si ajutam pentru o noua sansa!

Pe 20 mai 2018, alergam, pedalam si ajutam impreuna!

Duminica, incepand cu ora 9:00, va invitam la prima editie a evenimentului TRIDENT KIDS DUATHLON, o competitie de tip multisport (alergare – ciclism – alergare), ce are ca scop promovarea sportului (in special cel competitional) in randul copiilor si tinerilor si mentinerea unui stil de viata sanatos.

Prima editie a acestui eveniment va fi una caritabila! Taxa de participare este de 30 lei, iar toate fondurile adunate vor fi donate celor 6 copii ai familiei Dascalu, ramasi de curand orfani. Cristian, Andrei, Tudor, Amelia, Luca si Marta Dascalu din Constanta sunt sportivi ca si noi, iar prin aceasta actiune, ne dorim sa aducem putina bucurie in sufletul lor si sa le redam speranta unui viitor mai bun.

TRIDENT KIDS DUATHLON se va desfasura pe promenada din zona Hotelului Rex si se adreseaza copiilor cu varste cuprinse intre 7 si 16 ani.

Iata categoriile de concurs!

  • Mixt (7-8 ani): traseu (500m alergare, 1km ciclism, 500m alergare)
  • Mixt (9-10 ani): traseu (1000m alergare, 2km ciclism, 500m alergare)
  • Mixt (11-13 ani): traseu (1000m alergare, 4km ciclism, 1000m alergare)
  • Mixt (14-16 ani): traseu (2000m alergare, 5km ciclism, 1000m alergare)

Startul competitiei se va da din fata Hotelului Rex, pentru fiecare categorie in parte, urmand ca pe parcursul traseului, zonele de tranzitie sa fie supravegheate pentru o mai buna organizare si desfasurare a concursului.

Acest eveniment este organizat de catre clubul TRIDENT TRIATHLON TEAM (membru afiliat al Federatiei Romane de Triathlon), din care fac parte peste 30 de copii si 10 sportivi amatori legitimati ce formeaza un grup armonios care da dovada de motivatie, disciplina si rezistenta indelungata de la start si pana la finish-ul fiecarei curse. Clubul are usa deschisa pentru oricine doreste initierea in disciplinele triathlon, duathlon, ciclism si atletism.

Sportul in viata unui copil este esential; pe langa faptul ca ii asigura o dezvoltare fizica armonioasa, acesta stimuleaza si nivelul de competitivitate, increderea in propriile puteri si explorarea si exprimarea emotiilor. Calitati precum initiativa, rabdare, motivare si autostapanire se pot dezvolta pe parcursul unei competitii sportive.
Pe langa latura caritabila, TRIDENT KIDS DUATHLON este un eveniment special care contribuie la conturarea unor caractere puternice, capabile sa depaseasca orice obstacol, dincolo de performanta sportiva.

Asadar, asteptam toti copiii iubitori de sport la linia de START pentru a face miscare in aer liber si pentru a ne bucura impreuna de o atmosfera energizanta sustinuta de cei dragi. In acelasi timp, ne veti ajuta sa dam o mana de ajutor si celor 6 copii ai familiei Dascalu.

La sfarsitul evenimentului, toti participantii care termina concursul vor primi medalii si cadouri iar concurentii de pe podium vor fi premiati de catre organizatori.

Va asteptam intr-un numar cat mai mare duminica, pe 20 mai!

*Limita de locuri este de 150 de participanti cu posibilitatea inscrierii in dimineata concursului in limita locurilor disponibile ramase.
*Taxa de inscriere se va achita direct in ziua concursului.

1 comentariu la "TRIDENT KIDS DUATHLON – Alergam, pedalam si ajutam pentru o noua sansa!"

  • comment-avatar
    Lucian
    18 mai 2018 (8:31)
    Reply

    Buna ziua! Se vine cu echipament de acasa? Inclusiv bicicleta nu? Multumesc!


Ai ceva de spus?